Tickets

Welkom bij esGroot

Ticket ontvangen: Je ontvangt een e-ticket in elektronisch formaat via e-mail of een andere digitale bron. Het e-ticket bevat alle relevante informatie over je evenement, zoals de naam, datum, tijd, locatie en eventuele speciale instructies.

Ticket openen: Open de e-mail met het e-ticket of download het van de digitale bron waar je het hebt ontvangen. Het e-ticket wordt meestal geleverd als een PDF-bestand of in een mobiele app.

Ticket controleren: Controleer of alle gegevens op het e-ticket correct zijn, inclusief de naam van de evenementhouder, de datum en tijd van het evenement, de locatie en eventuele toegangsvoorwaarden.

Ticket tonen: Op de dag van het evenement, zorg ervoor dat je het e-ticket bij de hand hebt. Dit kan in de vorm van een geprinte versie of een digitaal bestand op je smartphone of tablet.

Toegangscontrole: Bij aankomst op de evenementlocatie, zoek de ingang voor e-ticket houders. Toon je e-ticket aan het personeel belast met de toegangscontrole. Dit kan een medewerker zijn die het ticket scant of controleert of een scanpoortje waar je het ticket voor moet houden.

Toegang verkrijgen: Nadat je e-ticket is gecontroleerd en geverifieerd, krijg je toegang tot het evenement. Volg eventuele verdere instructies van het personeel ter plaatse, zoals het zoeken van je stoel of het verkrijgen van een polsbandje.

Houd er rekening mee dat de specifieke stappen en processen kunnen variëren, afhankelijk van het evenement, de ticketprovider en de gebruikte technologie.

Het is altijd raadzaam om de instructies op het ontvangen e-ticket zorgvuldig te lezen en eventuele specifieke vereisten op te volgen.

Geniet van het evenement!

 

Tickets

esGROOT heeft een vacature voor een tenor

Volgende concerten:
16 november 2024
Zie home en ‘Concerten‘